Select Page

Hosting 100% Administrat

Comprovem el correcte funcionament de l’equip i serveis associats a la seva pàgina web.

.com     .net     .org     .org    .es    .info    .cat

Servidors

Rendiment amb el control i flexibilitat que necessites

Tecnologia SSD NVMe

L’ús de tecnologia d’emmagatzematge SSD ofereix les millors condicions de rendiment per a l’allotjament de les pàgines web més exigents. Les nostres solucions de Servidors incorporen aquesta tecnologia per a garantir temps d’accés a les dades extraordinàriament ràpides.

Còpies de seguretat

Guardar una còpia de la informació més rellevant de les teves màquines et proporcionarà la tranquil·litat de poder recuperar arxius aïllats en cas de pèrdua o esborrat accidental, o el servei complet en cas de contingència major, com pot ser el trencament d’un disc dur (es contracta apart).

AntiDDoS/IPS

Nuestros servidores cuentan con servicio de detección y protección reactiva contra ataques de denegación de servicio. Adicionalmente, con la contratación del servicio de tráfico protegido tendrás la posibilidad de contar con medios de protección y mitigación permanentes.

Gestió total del servidor

Nos encargamos de todas las tareas necesarias para garantizar la respuesta de tus servicios, de forma que podrás olvidarte de la administración del servidor, de sus actualizaciones, etc. Es la mejor manera de que puedas dedicar el tiempo a tu negocio, estando seguro de que tu servidor tiene una gestión excepcional en todo momento.

Còpia de seguretat de webs

Còpies de seguretat diàries. No et preocupis per la pèrdua de dades

Còpies de seguretat per a empreses

Sigui com sigui la grandària del seu negoci tenim la millor solució de còpia de seguretat per a la teva empresa.

Protecció enfront de hackers i ransomware

Tots els arxius, carpetes i bases de dades del teu web estan sempre segurs, protegits.

Protecció enfront de hackers i ransomware

Gaudeix de la seguretat de saber que la informació del teu web i la teva reputació estan fora de perill. Els hackers no tenen res a fer front al monitoratge de seguretat continuada.

triar allotjament

Hosting ampliables

Amb un bàsic, sol ser suficient per a començar i el bo que tenen és que si més endavant necessites ampliar-ho, sempre seràs a temps a fer-ho.

Discos SSD NVMe ultima generació.

Alta velocitat i seguretat

Trànsit il·limitat

Amplada de banda fins a 2 Gb/s

trasllat

Migració gratuïta

Ens encarreguem del trasllat complet del teu contingut web de manera gratuïta (un domini), sense corts durant la migració i amb còpia exacta del teu web actual.

Serveis

Backup automatizada

La còpia de seguretat automatitzada de iVector li ho posa fàcil: tots els dies es planifica una còpia de seguretat del VPS (exceptuant els discos addicionals), que és exportada i replicada.

IP Geolocalizada

Afegeixi adreces IP geolocalizadas a Espanya, França, Alemanya, Itàlia, el Regne Unit, Polònia, Portugal, Irlanda, República Txeca, Països Baixos, Finlàndia, Lituània i Bèlgica. Millora el posicionament en països.

imunify seguretat

El seu lloc web és la raó de ser del seu negoci. Justament per aquest motiu ha de protegir el seu servidor web de possibles atacs digitals. Aquesta solució de seguretat protegirà el servidor web i garantirà la seguretat.

Auditoria gratuïta del teu allotjament web

Fer una auditoria a un lloc web implica fer una anàlisi de qüestions tècniques, experiència d’usuari i aspectes SEO.

RECUERDE:

  • El dominio debe estar desbloqueado contra transferencia en su actual Registrador (el Domain Status debe ser OK o ACTIVE).

  • Deben haber transcurrido al menos 60 días desde el registro inicial o último traslado.

  • Puede consultar el estado del traspaso, pulsando de nuevo sobre el enlace enviado por correo.

El traslado del dominio puede tardar de 5 a 7 días en completarse. Para cualquier duda, contacte con nosotros: dominios@ivcloud.es